Visie

BASICS DANCE STUDIO

Welkom bij Basics Dance Studio; sinds 1995 een gezellige, recreatieve dansschool waar iedereen welkom is en zich veilig kan voelen om te dansen en te sporten.

Vele vriendschappen zijn bij Basics Dance Studio ontstaan en we zijn een hechte dansfamilie.

Respect voor elkaar en voor onze docenten staat bij ons hoog in ’t vaandel. Pesten is dan ook uit den boze en wordt niet getolereerd omdat dansplezier op de eerste plaats komt.

Buiten onze verschillende danslessen en dansstijlen verzorgen wij ook meer sport gerelateerde lessen waar we werken aan uithoudingsvermogen en spieropbouw. Is dansen niet helemaal aan jou besteed dan ben je toch bij ons aan het juiste adres.

Verder verzorgen wij evenementen zoals de DansDagen waar iedereen, leden maar ook niet leden, zich voor op kan geven. Deze dagen staan in het teken van dansen en bewegen en worden aangevuld met leuke creatieve activiteiten.

Basics Dance Studio zet zich ook in voor de gemeenschap. Zo zijn wij betrokken bij sociale evenementen zoals Samen voor Hoop waar wij samen met onze leden strijden tegen kanker.

Bij de intocht van Sinterklaas zijn wij ook ieder jaar te vinden. Hier dansen onze groepen voor de Goedheiligman en zijn pieten. Zeker voor onze kleinere danssterren is dit een hele happening.

Het hoogtepunt van ons dansseizoen vindt plaats in juni met een eindvoorstelling in de sfeervolle theaterzaal van de ECI waar al onze groepen zullen optreden en aan familie en vrienden kunnen laten zien waar ze het hele jaar voor hebben getraind.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens een kijkje nemen in een van onze lessen en proef de sfeer!

Liefs Britt