BASICS DANCE STUDIO

Welkom bij Basics Dance Studio in Roermond onder leiding van Britt Roemen. Bij onze dansschool verzorgen gediplomeerde en ervaren docenten het lesprogramma met een afwisselend aanbod van diverse dansstijlen. Naast het lesaanbod geven we leerlingen ook de kans om op te treden bij dansactiviteiten. De lessen worden gegeven in onze locaties in Roermond en Herten.

Onze lessen zijn geschikt voor jong (4 jaar) en oud, voor beginners tot gevorderden en voor jongens en meiden, het plezier in het bewegen op muziek voorop staat. We geven les aan de allerkleinsten via onze dansles “Mini-Kids”. Opvolgend in leeftijd hebben we een lesprogramma bestaande uit Kids 1 & 2, Basic-Girls en Basic-Moves. Voor de oudere jeugd bieden we dansprogramma’s aan in de vorm van Streetdance/Hip Hop of Jazz/modern. Voor volwassenen bestaat ons programma uit Zumba, Sh’Bam, Step Aerobic en diverse vormen van Bodyshape. Om lekker te sporten in de vorm van een dans workout ben je bij ons aan het juiste adres. In deze workout werken we aan: conditie, coördinatie en verbranding (+/- 600 cal. per les).

Of je nu danst voor je plezier op een feest, in de huiskamer of op school, de technische ondergrond kun je bij onze dansstudio leren. Kijk eens rustig rond op onze website!

Wil je eens deelnemen in de vorm van een proefles? Neem dan contact met ons op.