RSF 5537_test

Noa Thijssens

Noa is  19 jaar oud en woont in Roermond. Hij studeerd bos en natuurbeheer in het derde leerjaar aan het Citaverde college in Roermond. Na deze opleiding wil hij of doorstromen naar de HBO opleiding toegepaste biologie of full time met breakdance bezig zijn.

Zijn allergrootste passie in breakdance, dit doet hij nu zo’n vier jaar. Hij is begonnen met breakdance door een aantal vrienden die op les zaten, hij is  toen een keer gaan kijken en wist gelijk dat dit de sport was die bij hem paste. Na twee jaar alleen lessen te hebben gevolgd zijn zijn vrienden en hij een danscrew begonnen genaamd Rawthentic. Tegenwoordig dans hij bij de crew Fresh allstars, dit is een doelencrew gericht op het winnen van wedstrijden (battles). Met deze crew traint hij 2x keer per week, daarnaast trainen ze ook nog 2 of 3 dagen los van elkaar omdat ze verspreid over heel Nederland wonen.

Naast het dansen zelf vindt hij het super leuk om kids maar ook ouderen kennis te laten maken met de cultuur van breakdancef, dat is tevens de reden waarom hij zelf ook les geeft met een enorm enthousiasme.